Back to top

great reset

Lawyer: Ontario’s coming ‘digital ID’ could ‘evolve’ into ‘vaccine passport’
2021:04:10

TORONTO, Ontario, April 8, 2021  — The Canadian province of Ontario is set to introduce a new voluntary “digital ID” for its residents in late 2021, which would also be used to “update and show vaccination records.” A lawyer is warning, however, that such an ID could quickly become the norm, and possibly serve as some kind of “vaccine passport.”

Folytatódik: Embert fertőzött meg a H5N8 madárinfluenza
2021:02:20

Oroszországban jelentették az első bizonyított esetet, hogy állatról emberre terjedt át a madárinfluenza-vírus: egy dél-oroszországi baromfifarmon heten betegedtek meg, miután a szárnyasok decemberben hullani kezdtek.

Izraelben már kérik az oltásigazolás bemutatását bizonyos helyekre való belépéshez
2021:02:16

Az ország Covid-19-el foglalkozó kabinetje hétfő esti értekezlet után jóváhagyta korlátozások enyhítését azok számára akik rendelkeznek oltásigazolással - közölte Netanyahu irodája egy közleményében .

Izraelben oltottsághoz köthetik a kávézók és a kulturális rendezvények látogatását
2021:02:11

Az újranyitással ösztönözné az oltásra az izraelieket az egészségügyi minisztérium –  Bár a kávézókat, kulturális intézményeket újból megnyitnák, azokat csak olyanok számára tennék elérhetővé, akiket beoltottak, vagy a közelmúltban átestek a COVID-19-betegségen.

 

Svédországban valószínű, hogy nem csak az utazásokhoz kérhetik a vakcinaútlevelet
2021:02:09

STOCKHOLM, Svédország, 2021. február 8. - Lena Hallengren svéd egészségügyi miniszter egy nemrég tartott sajtótájékoztatón jelentette be a kormány azon szándékát, hogy „digitális oltásigazolást” kapjon a lakosság azon a része aki beoltatta magát, COVID-19 ellen lehetővé téve számukra, hogy „külföldre utazzanak”.

QR-kód és blokklánc alapú lesz a magyar oltásigazolás
2021:02:05

A koronavírus-járvány még mindig velünk van, és bár már elkezdődött az oltás, továbbra is rejtély, hogy mikor szabadulhatunk meg végre a problémától. Erre a kérdésre a blokklánc technológia sem tud választ adni, de az biztos, hogy következve a nemzetközi trendet, hamarosan itthon is lesz blokklánc alapú követése annak, hogy ki kapta már meg a vakcinát, és ki nem.

A britek petícióval tiltakoznak a vakcinaútlevél bevezetése ellen
2021:02:05

A Britek egy petíciót, indítottak az Egyesült Királyságban amelyben az emberek tiltakoznak a vakcinaútlevél bevezetése ellen, eddig több mint 37 000-en írták alá de Boris Johnson kabinetje ennek ellenére sem hajlandó kizárni az ötletet.

Livio Fanzaga atya:a Covid-19 a "sátánista elit összeesküvése, hogy 2021-ig meghódítsa a világot"
2021:01:31

 A Covid-19 a "sátánista elit összeesküvése, hogy 2021-ig meghódítsa a világot" - mondta Livio Fanzaga atya a Radio Maria Italy adásában.

 Franzaga vezeti a Radio Maria rádiót, amelynek külön rádiói vannak a világ 55 országában.

Kanada támogatja az Új Világrend "nagy újraindítás" nevű sátánista programját
2021:01:31

OTTAWA, - Justin Trudeau miniszterelnök megerősítette, hogy Kanada támogatja a COVID-19 utáni globális „Nagy újraindítás”, programot amelyet Klaus Schwab ismertetett és támogatott a Gazdasági Világfórumon ENSZ-el karöltve, valamint azt tervezi, hogy létrehozzanak egy globális oltási igazolást a COVID-19-re hivatkozva.

Az indiai kormány betilt minden nem hivatalos kriptovalutát, és létrehoz egy az állam által is elismert, új digitális pénzt
2021:01:30

MUMBAI (Reuters) - India törvény bevezetését tervezi a kriptovaluták, például a bitcoin betiltására, valamint a központi bank által kibocsátandó hivatalos digitális valuta keretrendszerének létrehozására a kormány által felsorolt ​​törvényhozási menetrend szerint.